The first signs of the end of autumn and the start of winter are there. I missed the most beautiful morning but got my little share of frost when I found all kinds of frosty patterns on the stumps of what once were trees on the shaded part of a small patch of woodland. Just a tiny little taste of what hopefully is coming our way soon. Looking forward to venture into a frozen world, since the cold never bothered me anyway. My soul is spiraling like frozen fractals all around, and one thought crystallizes like an icy blast. To autumn I would like to say: let it go, the past is in the past. Those who don’t understand the above obviously do not have small children. Do yourself a favor and perform a Google search for Elsa and Anna of Arendell. Do you want to build a snowman?

De eerste tekenen van het eind van de herfst en het begin van de winter zijn daar. De mooiste ochtend moest ik helaas aan me voorbij laten gaan, maar ik heb mijn eerste frost-shot gehad toen ik prachtige vorstpatronen aantrof op stobben van wat ooit fiere bomen waren. Een voorproefje van wat er hopelijk snel gaat aankomen. Ik kijk uit naar omzwervingen in een bevroren wereld, want kou is voor mij nooit een punt geweest. M’n ziel bouwt een kasteel van ijskristallen om mij heen, in elk kristal weerklinkt de echo van mijn geest. En tegen de hersft zou ik willen zeggen: laat het los, laat het gaan , het verleden is geweest. Wie geen idee heeft waar het voorgaande over gaat heeft vast geen kleine kinderen. Doe jezelf een lol en Google Elsa en Anna van Arendell. Zullen wij een sneeuwpop maken?

Frozen Tree; Canon 5D Mark III w. 70-200/2.8 L IS II; polarizer, tripod, remote release